IPAF MEWP Training (engelstalig)

Beschikbaar voor groepen in Waddinxveen, Nijkerk & op uw locatie

Beschikbaar voor groepen in België en Luxemburg

Opleiding informatie

Deze training leert een operator om verschillende typen hoogwerkers, voor te bereiden en veilig te bedienen. De standaard categorieën omvatten: 3A (mobiele verticale hoogwerkers & 3B (mobiele giek hoogwerkers).

IPAF’s MEWP Operator Training is gecertificeerd door TÜV als zijnde conform de internationale norm ISO 18878 Mobiele hoogwerkers – Operator (bestuurder) training.

De duur van de cursus is afhankelijk van het type cursus, de ervaring van de cursist, de complexiteit van de machine en het aantal machinecategorieën. Het meest gebruikelijk is een eendaagse cursus met twee categorieën.

Planning in overleg, voor groepen, ook mogelijk op locatie.

Cursusduur: Van een halve dag tot drie dagen, meestal 1 dag

Digitaal IPAF certificaat en PAL-kaart bij voltooiing

Schriftelijk examen in meerdere talen beschikbaar

Categorie 3A & 3B

Mobiele verticale hoogwerkers

Dit is de categorie van de zelfrijdende schaarhoogwerkers. Het omvat het gebruik van mobiele verticale hoogwerkers of schaarliften. Deze categorie richt zich op het veilig bedienen van machines die hoofdzakelijk verticaal bewegen. PAV hoogwerkers kunnen ook behoren tot deze categorie. Voorbeelden zijn: zelfrijdende mast-hoogwerkers en schaarhoogwerkers.

Mobiele giekhoogwerkers /(knik-) telescoophoogwerkers

Deze categorie richt zich op het veilige gebruik van mobiele zelfrijdende hoogwerkers. Hieronder vallen machines zoals telescoophoogwerkers en knikarmhoogwerkers. In deze categorie leer je hoe je zelfrijdende hoogwerkers kunt bedienen die zowel verticale als horizontale bewegingen kunnen maken.

Categorie 1B: op aanvraag

Statische giekhoogwerkers / (knik-) telescoophoogwerkers

Deze categorie betreft het veilig gebruik van statische giek- of (knik-) telescoophoogwerkers. Dit omvat het bedienen van hoogwerkers die meestal op één plaats worden opgesteld en kunnen reiken buiten de basis van de machine. Voorbeelden zijn: vrachtauto-hoogwerkers, autohoogwerkers, aanhanger-hoogwerkers en spin-rupshoogwerkers.

PAV

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Prijsstructuur

Onze prijzen

Op onze trainingslocaties is koffie, thee & water vrij beschikbaar. Dagcursussen zijn inclusief lunch.
Voor praktijktrainingen met machines zijn veiligheidsschoenen verplicht. Hou voor het praktijkgedeelte qua kleding rekening met de weersomstandigheden. Benodigde harnas-sets zijn op de cursusdag voor u beschikbaar.

Individueel

IPAF incl. cat. 3A & 3B

€299 p.p. excl. btw

  • Digitaal IPAF certificaat en PAL-card
  • Wereldwijde erkenning
  • 5 jaar geldig

Groepsopleiding

Taal op lesdag in het Nederlands of Engels

Op aanvraag

  • Digitaal IPAF certificaat en PAL-card
  • Wereldwijde erkenning
  • 5 jaar geldig